I väntan på livet

När jag tänker efter är det alltid nått jag längtar till. Det behöver inte vara nått stort! Kanske bara ett bra tv-program, en middag, att få prata med nån, att få ta rast och fika, att klockan ska bli 16.00...vad som hellst! Livet består i att längta! Det är faktiskt inte ofta som jag verkligen lever i nuet. Har jag inget alls att längta till...vad är det då för mening med livet? Kanske är det som är svaret på din fråga, Moci...meningen med livet är att alltid ha små (eller stora) saker kvar att längta till! Att uppnå! Inget negativt alltså! Utan att uppskatta det liv man har fått och göra det bästa utav det. Inte ifrågasätta allt! Inte tro att livet ska vara en saga, utan uppskatta de små sakerna i vardagen! Inte klaga och säga att det kan vara bättre! För det blir ju inte bättre än vad man gör det till... Hmm...vilken klyscha! Så lätt att säga kanske, men så är det faktiskt. Är bara dom fega och osäkra människorna som inte vågar ta tag i saker och göra sitt liv bättre som kanske aldrig får veta hur det är att vara nöjd med sitt liv.

Min högsta önskan är kunna sitta där som gammal tant och vara nöjd med mitt som jag har levt det. Kunna tänka att jag gjorde det bästa av allt jag fick. Se mina barn och deras barn växa upp och bli bra och lyckliga människor. Veta att jag har haft ett jobb jag trivts med och gjort dom resor jag har velat. Veta att nu finns det inget för mig kvar att göra...då, då kan jag dö lycklig och utan att vara rädd.

Tänk egentligen så mycket jag har kvar att uppleva! Jag är 25 år, tycker att jag har varit med om mycket i livet. Jag har alltid funnits! Men ändå inte varit med om så mycket som jag tror... Har en massa semestrar kvar, resa och upptäcka världen. Flytta ihop med älsklingen, få barn, kanske villa, utvecklas på jobbet. Kanske vidareutbilda mig...vem vet?! Egentligen så har mitt vuxna liv just börjat! Har äntligen fått ett fast jobb och bor i en stad jag trivs i. Har en underbar pojkvän som jag ser en framtid med. En härlig släkt som jag älskar och som jag känner älskar mig! Och fram för allt...jag har jätte mycket att längta till!!!! Gud vad jag är lyckligt lottad! Vad mer kan man egentligen begära?! Ingenting alls...just nu. Men... att kunna sitta där om en 50-60 år och säga att nu, nu längtar jag inge mer...nu är jag nöjd... Det vore nått!

Jag ska i alla fall försöka! Ska längta, göra och uppnå de saker jag längtar till! Såklart är det lätt att säga! Men vad mer kan man göra än att göra sitt bästa och vänta och se om man lyckades... När allt kommer kring så har man ju faktiskt bara ett liv och ett försök...

Som sagt...kanske bara en massa klyschor...men va fan! Time to get real!


Ibland slår det mig...

...hur kär jag verkligen är! Har hittat en underbar kille som inte bara är snäll och gullig med bra humor...men oxå så j*vla snygg!! Ibland bara slår det mig... Han behöver inte göra nått speciellt heller...bara ligga där på sängen (naken) och man vill bara bita honom, låsa in honom så ingen annan får tag på honom... (fast det kanske inte skulle va nån bra idé...hehehe)
Har man hittat någon att älska som älskar en tillbaka...då kan man skratta sig lycklig!

Älskar dig Micke...kan knappt vänta tills jag får känna dina armar runt om mig igen...
image28

"To balls in a bägare"

Är det så man säger när man beställer glass i utlandet? :) image23

Om folk utifrån skulle höra alla konstiga saker vi vänner säger till varandra skulle dom tro att vi pratade ett annat språk! Kan bara hänvisa till Mocis sida med namn på saker. (Vi använder oss verkligen av dessa ord...dagligen!)

Jaha...så var man där igen...

Det finns ingen annan dag på hela veckan som är så jobbig som måndag.
Hela långa veckan framför sig...Helgen gick som vanligt med ljusets image30hastighet...
Fast jag måste säga att det var en av de mysigaste helgerna på länge :) Middan var super och bion var jättebra! Nu är det iaf måndagkväll och den första dagen av veckan avklarad.
Bara 4 kvar då... Varför är det bara vardagarna som går med snigelfart för?!

MYSPYS!

Kl 18.00 blir det Stekhuset

Sen kl 20.30 blir det Stardust
 
image27

Äntligen fredag!!

Helgen blir lugn...skönt! (iaf för min del)
I dag blir det lite åka fram å tillbaka... Micke hämtar upp mig efter jobbet och då åker vi hem till honom och tar hand om en massa älgkött. Ska tydligen malas och frysas in och så... Sen åker vi tillbaka till Sundsvall och sover hos mig i helgen eftersom Micke ska plugga lördag och söndag (stackarn).
På lördagkväll ska vi kanske ut på resturang och äta och sen gå på bio. Det ska bli mysigt! Blir nog antingen Häremed förklarar jag er Chuck och Larry eller Stardust...

Heroes onsdagar kl 21.00 på tv4

image23

Den enda serien jag verkligen följer med just nu. Den är grymt bra!

Varför så många?!

Alla dessa känslor som kommer av sig själv...inte mycket vi kan bestämma över...
Tänk egentligen hur många olika det finns!
Har jag glömt nån?
image22
Ängslig, glad, svartsjuk, avundsjuk, hoppfull, orolig, längtansfull, less, förtvivlad, ledsen, upprymd, förnedrad, nedstämd, skamsen, irriterad, stressad, osynlig, illamående, kär, hatisk, ångestfull, lycklig, förväntansfull, rädd, skeptisk, sorgsen, tveksam, stolt, trygg, feg, lat, förvirrad, vänlig, modig, försiktig, grym, pessimistisk, optimistisk, bitter, likgiltig, deppad, nyfiken, känslokall, uppmärksam, säker, ensam, utanför, arrogant, arg...



Jag tror nästan jag har upplevt alla nån gång...


Dålig dag...med en dröm

Usch vilket dåligt humör jag är på i dag! Tankarna bara maler och maler... Tänk om man bara kunde stänga av allt! En panik-knapp som man kunde trycka på när allt känns jobbigt! En sån borde uppfinnas! NU!
Varför kan man aldrig få vara lugn och slappna av lite? :)
Har börjat tänka mer på framtiden och vad som kommer göra mig lycklig framöver.... Träffade brorsan och hans familj i går på middag. Gud vilken fin familj det är. Dom är verkligen lyckliga! Skrattar, skämtar, gosar, leker, har bra jobb, fin villa och ska nu skaffa hund oxå! Kan man önska sig mer än så?! Så vill jag oxå ha det!!!

Är det möjligt?!
Vill att det ska vara det! Och med dig gubbs! ;)

POFF så är den borta!

Vart tar egentligen helgen vägen? Först är det fredagkväll, sen sover man och när man vaknar så så har hela helgen gått och så är det dags att gå till jobbet igen... :S Fattar ingenting! Helgen skulle varit 3 dagar ist! Gud...vilken dröm :P

Micke har varit på moose-hunting hela helgen och klivit upp kl 6 ...stackarn! Men det är ju av fri vilja så jag antar han tycker det är roligt.
Själv fick man ligga kvar och mysa i sängen. Fast visst kändes det att det var nån som saknades :(
För övrigt var helgen lugn med mycket mys, film och god mat...nästan för god :S
Längtar redan till nästa...

En 90-kiloskille lyfter 240 kg... :O

Hur stark får man vara? Denna kille kommer gå långt! :) (dvs min underbara pojkvän :D) En aning dålig bildkvalitet (mobil), men det funkar. Nästa gång blir det 250 på SM...eller hur Mike? :P


Utrensad och ren? :)

Jaha, då ska man tydligen vara utrensad då :)
Efter 20 dagars utrensningskur mår jag jätte bra! Har iof ätit jättebra oxå, inte drukit kaffe, te eller alkohol. Inte ätit skräpmat, chips eller godis på nästan 4 veckor nu :) Känner mig duktig faktiskt! Har till och med gått ner nästan 3 kg :) Och grejen är att det är inte så svårt...man blir van efter ett tag. Skulle jag äta skit nu ett par dagar skulle jag bara må skit och känna mig fet och uppsvälld! Nej tack!
Min plan är att vara så här nyttig ända tills den 1:a december. Då ska jag och Micke åka på kryssning med cinderella. Med följer en kompis till honom och hans tjej Maria. Ska bli superkul och det är roligt att ha ett mål...lättare att hålla sig mot frestelser då oxå! Men  åker man på kryssning går det inte att motstå god mat (buffé och taxfree...) så då blir det fest! But untill then...
image21

Hösten...

Ja, nu är hösten verkligen här. Hej då sommar...(känns som föralltid just nu)
Nu är det 7 hela månader kvar till nästa gång...
Men men...vintern kan väl vara mysig den med. Men får inte se solen speciellt mycket, men att sitta inne och kura i soffan med tända ljus och Micke är ju inte helt fel :)


Blir knäpp!!!

Systemet är nere på jobbet! Kan inte komma in på nån kund, räkna på ny försäkring eller göra ändringar...har varit så hela dagen nu! Ändå måste man svara i telefonen. Såklart. Visst, det kan ju iof vara kunder med frågor man kan svara direkt på. Allmänna frågor... Men detta är inte kul! Väldigt irriterande! Jag som skulle sälja bra och få bonus om 3 månader. Men detta gör det svårt :( Vill sälja nu!!!!! Jäkla system! Jojje, please fix your self!

Fredag fredag!

En helg med mycket att göra...

I kväll ska vi på middag till pappa. Första gången Micke träffar pappa...nästan. Har setts en snabbis bara :)
I morrn har Micke tävling...hoppas det går bra för dig gubben! Men jag vet ju att du är duktig så det tvivlar jag inte på!
Söndag ville Micke att vi skulle leta upp bra älgpass. Sen fyller ska vi till hans mamma och pappa för hans pappa fyller år...herre gud vad alla är födda på hösten! Samma i min släkt! Det är födelsedag efter födelsedag... :)
Men det blir nog en rolig helg! Hinner kanske med lite mys på lördagkväll om man har tur :)

Sms från min söta pojkvän..."poeten"

Sträcker ut handen i hopp om att finna,
liggandes brevid mig min älskade kvinna.
Känner din värme,
smeker din rygg,
allt känns bra, med dig är jag trygg.
Kysser din hals,
kramar dig ömt, det är då jag inser att jag har drömt.
Jag ligger här ensam,
i sängen är det tomt, saknar dig så det gör ont.


Hoppas du har det bra där borta hos Mosi,
jag tycker gårdagen var väldigt gosi.
Vill ge dig tusen rosi och slita av dig trosi
och låta dig tusen gånger på morgonen snosi,
vill aldrig dig losi.


Du är söt älskling...

Jag vill bara dra täcket över huvet och sova en vecka...

Ingen rolig helg...ingen rolig dag!
Gör ont ibland...
Saknar dig...
...älskar dig

image22


 Ledsen utan...


RSS 2.0