Sista dagen!!!

Gud va skönt det ska bli att vara ledig nästa vecka. Veckan därpå är det bara 2 arbetsdagar och veckan därefter bara 4...så det blir 3 veckors vila kan man säga :) Det behövs! Va så länge sen semestern i sommras och det är låååång tid kvar till nästa!

New curtains

Blev väldigt fint efter vi bytte gardiner och fixade i går! Mer blir det till helgen!

Ett snöre med ett litet djur på?

Nu ska det vara nya tag som gäller. Nu när vi sitter på vår nya arbetsplats ska vi få ny energi och motivation att klara våra egna och gruppens mål. Vi gjorde det i går, men frågan är om det håller i sig. Kan en ny arbetsplats ge oss en ny glöd? Kanske, men det får tiden visa...

Det verkar som om det håller på dra ihop sig till en gruppresa igen iaf. Till fjällen bär det av denna gång. Åre om jag inte har hört fel. Det ska bli skoj! Som det ser ut nu så kommer vi åka v 2. Från torsdag-fredag. En långweekend :)
Vågar man stå på slalomskidor igen då? Va ju ett antal år sen sist nu! Säkert 8-9 år sen :S

Stockholm 12-14/12

En mysig helg i Stockholm blev det! Fick låna brorsans lägenhet, så boendet blev inte speciellt kostsamt. Men visst går det pengar när man är i sveriges huvudstad, men det gör det ju hemma oxå. Det blev iaf ett besök på Naturhistoriska, The day the earth stood still och lite stadsvandring. Roligt var det iaf! Många och konstiga djur man fick se...

                       

Ny arbetsplats

Men inte nytt jobb :)
Hela min grupp har flyttat upp en våning nu. Känns lite ovant, som om jag sitter på någon annans plats. Men man vänjer sig nog med tiden.

Feberyra

35 min kvar...känns som ett par veckor just nu! Det är fredag och i kväll är det julfest med jobbet. Blir på kåren, samma som förra året. Blir nog inte lika mycket dricka iaf, då klarar jag inte lördagen!
Men roligt ska det bli!

Dagen annars har varit seg...ringer väldigt lite och jag har sålt lika dåligt som en dammsugsförsäljare!

M stackarn, han ligger hemma hos mig sjuk han :( I går kväll va han lika varm som ett element. Yrade i sömnen gjorde han oxå! Synd att man inte uppfattade allt, men när han vaknade kl 00.30 och sa att han just hade ringt till chefen började jag att fundera :P Han va redo att kliva upp och åka till jobbet eftersom chefen hans hade sagt att han tyckte att han kunde jobba ändå, fast han va sjuk... Stackars liten som har feberyra! Sa åt honom att somna om :)

Hoppas du mår bättre snart...

Brunett?

Great mother of holyness :S


RSS 2.0