Snart inflytt!

I dag ska vi åka och hämta flyttkartonger hos brorsan. Skulle få av honom eftersom han har bestämt sig för att aldrig flytta mer :) Förstår honom, de har ju verkligen ett drömboende!

Sedan är det bara att börja packa. Inte det roligaste man kan göra, men ett måste såklart. Längtar så mycket efter att få flytta in. Se hur det nya badrummet blir och få pyssla och göra fint :)

Dagarna går i snigelfart just nu!!!

Magen lever!

Nu har lillen slutat att sparka. Nu är det mer rörelser och tryck åt olika håll. Antar att det är trångt där inne och att han därför inte kan sparka som han tidigare gillade :) Han är som livligast på kvällen vid 19-tiden...då börjar magen leva sitt eget liv. Sitter och tittar på den ibland. Lite läskigt att man har en levande varelse där inne.
Det är också lite roligt att trycka tillbaka när man känner att det trycker på ett visst ställe. Va på MVC förra veckan och då hade han vänt sig med huvuden neråt, med rumpan till vänster och benen till höger så jag vet vad jag trycker på oxå. Stackarn, inte nog med att det är trångt, nu ska mamma jävlas med honom oxå :)

RSS 2.0