22 arbetsdagar kvar!!

Låter lite, men känns som en evighet just nu! Inte för att jag inte gillar mitt jobb, för det gör jag verkligen. Men just för att jag känner att jag behöver vila mer än vanligt. Jobba halvtid skulle va perfekt! Men nu kör jag på tills jag slutar. Ska dock bli så skönt att få va hemma ca 1 månad innan lillen kommer så man kan vila och fixa i nya lyan lite innan :)

Lat latare latast...

Söndag... Vad har man egentligen hittat på i helgen. Jo, ingenting! La oss vid 23 på fredagkväll, sov till kl 9 på lördag. Sov sedan på dagen ca 2 timmar (helt död). Sedan blev det läggdags igen vid 23 och klev inte upp förrän vid 10 i dag söndag... har alltså i stort sett sovit bort hela helgen :) Men skönt var det! Behövdes väl antar jag.

M är i Östersund och hjälper till på en tävling. Snart kommer han hem, då ska vi göra lite skinkschnitslar.

I morn börjar en ny vecka...


Härliga fredag!

Jag är så trött på mornarna nu för tiden så jag längtar så mycket efter helgen varje dag så jag ska få sova. När jag dock väl har klivit upp och kommit igång så går tröttheten över. Men just det där att ta sig ur sängen är jobbigt just nu.

I kväll ska vi till Johan och Maria. Äta gott, spela spel och kanske kolla på någon film. Ska bli mysigt. Men jag kommer väl knappt kunna hålla upp ögonen efter kl 22 som vanligt :)


Regnigt värre!

Tänk att det är som aprilväder ute fast det är mitt i vintern! Januari som ska vara den kallase månaden på året. Än så länge kan jag inte direkt säga att det har varit mycket till vinter. Lägre än -10 grader har det inte varit hittills. Inte för att just det gör något, men det kan väl hålla sig under 0 iaf så det inte blir så isigt och slaskigt?!

Förra vintern va ju hemsk! Helt tvärt om denna. Förra vintern kom snön redan i oktober och stannade sedan hela vintern. Va enorma mängder!


Tiden går...Del 3

Jag fyller 30 år!!

Ja, herregud...nu är man snart vuxen :) Fast 30 är inte min skräckålder. Det är 40. vet inte riktigt varför, men kanske för att efter 40 ska man som kvinna helst inte skaffa fler barn.

Det blir i alla fall en liten fest för mig. Eller snarare familjeträff. Min familj och Mickes familj har ju aldrig träffats. Tänkte att det kunde va på tiden nu när vi har varit tillsammans i 4,5 år och när vi ska ha barn. Sen vill nog de flesta komma och hälsa på ändå och då kan man samla alla till en stor fest :)

Såg ett inlägg som jag gjorde tidigare i min blogg som jag skrev när jag va 25 år. Där undrade jag hur mitt liv skulle se ut om 5 år... Ja, här är det nu snart. Volvo, villa och bebbe :) är väl bara vovven som saknas då :)

Inlägg i oktober 2007: I väntan på livet

Tiden går...Del 2

Vi har köpt radhus!!

Ja, som sagt är det mycket som händer nu. Inte nog med en liten bäbis så har vi köpt ett radhus också :)
Den 1 mars får vi nyckeln! Ska bli så härligt med större utrymme!

Eftersom besiktningsmannen som vi tog dit innan köpet hittade en vattenskada (tack gode gud att vi tog dit honom!!!) i badrummet nere blev det ett försäkringsjobb för att återställa allt. Det slutar med att vi i princip får ett helt nytt badrum! Själva inredningen får vi betala själv, men att lägga ner ca 20 000 på ett helt nytt badrum är det verkligen värt! Om inte annat är det ju värdehöjande för huset om man en dag ska sälja.




Tiden går...Del 1

Det är mycket som har hänt och kommer att hända inom kort sedan mitt senaste inlägg! tror jag därför delar upp det i 3 inlägg så det inte blir så långt.

1. Är gravid!!!

Den 30 mars ska jag och Micke få en liten pojke :) Vi bestämde oss för att skaffa barn i våras och jag slutade att äta mina p-piller den 20 juni. Den 20 juli tog jag ett graviditetstest som visade positivt! Gick så snabbt det bara kunde med andra ord! Vi trodde att det skulle ta några månader :)

De första veckorna av graviditeten (v 3-6) va härliga! Man va i ett stort lyckorus. Tänk att man skulle bli mamma! Jag promenerade varje dag, åt jättenyttigt och va på toppenhumör!
Men... när jag kom till vecka 7 började illamåendet att komma smygande. Det blev värre och värre och jag blev äcklad av allt! Mat som tidigare hade smakat gott fick jag nu kväljningskänslor av. Att diska va omöjligt. Såg jag en liten matrest höll jag på att kräkas. De första illamående-veckorna hade jag semester, men sedan var det dags att börja jobba igen. Det va en jobbigt tid...jag fick verkligen ta en dag i taget.
Promenaderna och maten som jag tidigare hade varit så dukig med glömdes bort helt. Jag låg mest i soffan som en död sill och åt den mat som jag var sugen på för tillfället.

När jag kom till vecka 12-13 började jag känna mig lite bättre. Illamåendet avtog lite och jag kunde börja leva igen :) Det var dock inte förrän kring vecka 20 som jag verkligen kände att jag mådde toppen!

I dag, i vecka 30 så mår jag hur bra som helst! Det enda som är jobbigt är att jag har gått upp så mycket i vikt och är en ansingen svullen. Det gör det lite svårt att motionera tyvärr. Men jag antar att man får ta tag i vikten till våren...
Men man ska inte klaga! Lillen mår bra verkar det som. Han sparkar och har sig mest hela tiden. Ibland kan jag undra vad han håller på med där inne. Känns som han sprattlar och sprätter åt alla möjliga håll. Kanske ett gympapass?

Vi håller just nu på att gå en föräldrautbildning. Det känns skönt att få lite konkret information om hur allt går till. Men jag hoppas att det mesta kommer naturligt, för det går inte att förbreda sig på allt när man inte vet hur det kommer att sluta. Och då tänker jag mest på förlossningen. Just nu är det lite svårt att planera och se det som kommer efter.

Den 28 februari blir min sista jobbdag. Känns konstigt att man ska vara ledig så pass länge. Jag har ansökt om föräldraledigt i 1,5 år, men man vet ju inte hur det kommer att bli.

Det var allt jag hade att säga om det just nu :)




RSS 2.0