Stor, fet, less och trött!

Ja nu är det 8 dagar kvar till beräknad förlossning. Jag önskar verkligen att han ville komma ut nu, direkt istället! Provade, efter ett tips från Mickes syrra, att äta en hel ananas en kväll. Det ska tydligen finnas något ämne i dom som kan starta förlossningen. Men inte hjälpte det...blev bara proppmätt och fick ont i magen! :)
Han har det väl för bra där inne.

Ja, det är väl bara att vänta vidare antar jag. Bara han inte blir en liten tjockis så mamma behöver klämma ut en 5-kilosklump!

Sötnosen köpte Ben & Jerry

Det är skönt ibland när man kan spela på Men-jag-är-ju-gravid-i-9:e-månaden-kortet med älsklingen. Va egentligen min tur att åka, men då åkte han ändå... Gud va gott det va med glass efter maten! Tack gubben! :)


Vänta vänta vänta...

Nu när vi är inflyttad i huset så nu går man bara och väntar på att lillen ska komma ut. Skulle gärna få förlossningen överstökad direkt eftersom man längtar så mycket och för att det är extremt jobbigt med all denna övervikt, svullna fötter och stela leder. Men samtidigt är jag såklart jättenervös inför förlossningen och gruvar mig!! Men vad göra...måste ju gå igenom den så egentligen är förr bättre än senare!

Vi får väl se hur det blir. Men trångt där inne i magen verkar det vara nu iaf! Han trycker åt alla håll. Speciellt under revbenen så det ilar som bara den! Tänk att man själv har legat så där en gång i tiden :)

Inflytt...check!

Ja då är vi på plats i nya huset. Vilken fruktansvärd flytt det var! Egentligen inte, men är man höggravid så är det inte det optimala man kan göra kan jag lova! Mina fötter har värkt så jag tror dom skulle spricka! Men nu är det lite lugnare iaf. Micke åker bort nu i dag och är borta till fredag så då får jag pyssla och fixa i min egen takt :)

Det börjar bli fint! Dock har vi märkt lite småfel som vi inte visste om när vi flyttade in... Förhoppningsvis får vi ordning på dom utan att behöva ringa hit någon expert.

Nu blir det till att skjutsa Micke till Midlanda, sen en snabbvisit på ikea för att inhandla en stång till duschdraperiet.

Återkommer med lite bilder!

RSS 2.0