En vis kvinnas ord

"Dödsstraff är ett straff som avrättar kriminella"

Roligt att kolla igonom allt vi gjorde när vi va yngre! Många minnen vi har tillsammans egentligen! Har känt varandra ett tag nu...12 år om jag inte minns fel ;) Oj oj vad tiden går! Är vi så gamla? :S Du är en underbar vän iaf!


Break up...Make up

Usch vilken hemsk dröm jag hade i natt! Ska inte gå in på detaljer, men det handlade om otrohet, jävulskap och en tjej jag hade lust att strypa som hon betedde sig :P Men men...tur att det bara va en dröm! Är så mycket skit runt om mig nu så det är nog därför man får sånna drömmar. För verklig kan jag lova att den inte va!! Men känslan satt i ett tag efter jag hade vaknat... :(

"The Selm"

När man heter Selma och är en liten, guldig krabat fångad i en väldigt hårig och mjuk kropp har man säkert många funderingar över livet och dess mening...
Hahaha...nej då, äta, sova och pissa är nog allt :P

Så här ser hon ut iaf (inte just henne, men säkert någon nära släkting)

 

Efter helgen...

...är jag ganska trött. Fredagen spenderades på Södra berget med jobbet. Det blev stand-up med Jan Bylund, 5-kamp, grillning, underhållning av Musikpolisen sen 3-rätters och en massa dricka :S
Roligt var det iaf. Men det blev en låååång kväll.

Lördagen va skön! Vila och för mycket god mat, men det får man ta :) Skönt att ha lördagen och söndagen kvar dagen efter en fest. Brukar alltid va fest på lördagar och då är helgen slut sen... Söndagen va oxå mysig. Va hos M, kollade på film jag sett förr och åt god mat... Gosning blev det oxå såklart :)

Nu är det måndag...igen. Man kommer aldrig undan...

Situation Magnusson

För det som inte har sett Situation Magnusson har verkligen gått miste om ett gott skratt! Han är så pinsam och rolig! Människan har inte en naturlig spärr som vi andra har. Han gör bort sig, tar risker, får andra människor att känna sig dumma, gör olika karaktärer och ibland får man hålla sig för ögonen för man skäms för honom. Men det är såååå roligt! Se den!

"Cars have been ripped apart like toothpicks"
"People have been murderd"
"Little squirrels have been eaten by the tribe people"
"Little cats have been ripped apart for the children to eat"


Södra berget

I morrn blir det konferens hela dagen med jobbet på södra berget. Sen på kvällen blir det middag och fest. Ska bli skoj!

Nu måste jag sova innan jag somnar sittandes här... Natti!

Träning v 38

Måndag: Flytta skrot
Tisdag: Promenad 70 min + kondition 15 min + styrke 30 min
Onsdag: Promenad 70 min
Torsdag: Promenad 70 min + kondition 15 min + styrke 30 min
Fredag: Vila
Lördag: Vila
Söndag: Kondition 30 min + styrke 30 min

Tänk att fredan kom!

Den här veckan har gått ovanligt snabbt faktiskt. Brukar inte veckor göra när man längtar till helgen. I morrn blir det som sagt inflyttningsfest,  men innan dess ska vi flytta mina möbler som jag har hon Moci till Micke då Moci ska flytta. Inget jag ser fram mot...men men. Kanske därför veckan gått så snabbt när jag tänker efter :S

Är på superbra humör i dag. iaf Går bra på jobbet och det är fredag...snart lunch. Hoppas det är god mat! Skulle vara pricken över i:et :)


Lååånga torsdag

I dag ringer det så lite så jag tror jag blir gråhårig av allt väntande! Men men...snart går man iaf hem. I kväll kommer hunden hem från Östersund. Har varit där på utbildning med jobbet. Blir bara mys och kel ;)

Träning v 37

Måndag - Kondition 30 min + styrke 30 min
Tisdag - Vila
Onsdag - Promenad 70 min + kondition 15 min + styrke 30 min
Torsdag - Promenad 70 min
Fredag - Promenad 70 min + kontition 15 min + styrke 30 min
Lördag - Kondition 60 min
Söndag - Vila

Ibland undrar man varför?

I går åkte Micke och tränade. Jag tog en promenad dit. På vägen fick jag för mig att ta kort på egentligen helt onödiga saker :S Lite kort på Micke när han tränar blev det oxå :P Grr... Blev även några onödiga kort på hemvägen.
Obs! Kolla in inspirationsbilderna som finns på gymmet ;)

                       

Underbara helg...

...är nu över. Och en hel veckas arbete har jag framför mig. Helgen va mysig och lugn. Lördagen va Micke på tävling. Han va superduktig och tog personbästa på 242,5 kg. Vet inte hur han gör det dock... :S Vann gjorde han oxå såklart.
Själv så va jag ute och joggade. Klarade att jogga ett helt varv i eljusspåret, vilket är en stor prestation för mig med min dåliga kondis :P På kvällen blev det grillning.
Söndagen va vi en sväng på marknaden i hudik. Va inte som mycket att se egentligen. Som alla andra marknader ser ut ungefär. Längtar redan till nästa helg. Då blir det inflyttningsfest hos brorsan bland annat :)

Vänta och vänta...

"Du är nu nr: 2 i kön som betjänas av 8 handläggare..."

Tänk va mycket tid som vi spendarar på att bara vänta. Vänta på bussen, på att telefonen ska ringa, vi står i kö i mataffären, väntar på att datorn ska uppdatera sidan, väntar på att soppan ska svalna, väntar i kön till uttagsautomaten... Detta är tid som är helt i onödan oxå. Man kunde ju göra nått mer betydelsefullt. Undra egentligen hur många dagar av ens liv som går till spillo på att vänta på saker vi inte kan kontrollera.

Tänkte...

...lägga ut en bild på senaste festen med Moci och Erika... Men jag såg ju inte klok ut på nått kort! Antingen gör jag en grimasch eller så ser jag dyngrak ut :S Konstigt det där med kameror... Tänk om man ändå kunde ta kort på verkligeten ;)

RSS 2.0