Mys-söndag

Det är ganska skönt att bara vara hemma och mysa en helg! Som sagt så är jag glad nu att jag inte va ut i går :) Kollar på tv lite, sitter vid datorn och nu ska jag gå och duscha för att åka och hämta en film hon pappa. Han hyrde en i går som han inte kunde se pga något fel på hans dvd, så nu skulle jag få låna den. Ska bara ta det lungt och njuta av ledigheten. Funderar på en höstpromenad runt Sidsjön oxå...skulle va skönt att komma ut lite...
I morrn börjar en ny dag och jag tror verkligen att jag kommer vara utvilad denna gång :)
Kanske festarplaner till nästa helg?

Är det kanske så?

Ibland får man tankar som man tycker är jobbiga och då brukar jag tänka så att, jag går och lägger mig. Känner jag samma sak i morgon så är dom verkliga...

Dagen har spenderats med pappsen. Är ganska roligta att diskutera med honom. Han har bra värderingar och känns trygg. Vi promenerade i ryggisspåret, va och fikade på sporthallen sen tog vi en lite prommis till. Finns saker att prata om hela tiden...

Hade hoppats på en utgång i kväll, men nu ser det ut som det blir en lugn kväll hemma istället. Är ju oxå skönt :) (kommer va glad i morrn iaf)

Fredag fredag fredag!!

Denna vecka har gått ovanligt fort! Kanske tog igen sig sen förra veckan som va segare än segast :S

Iaf så är M borta i helgen så jag får mysa och hitta på saker själv.
I kväll ska jag och pappsen ut och käka och sen gå på bio. Ska bli mysigt! Sen i morrn vet jag inte...kanske blir det en lugn innekväll. Är lite sugen på att gå ut och festa. Va ett tag sen nu. Men får väl se vad som händer...

Nu ska jag åka och möta pappa på bion iaf!
Helgen har börjat... :)

Bättre dag :)

Nu känns det lite bättre :) Va verkligen på klaghumör för någon dag sen!

I måndags kväll va jag och Mo på bio, såg Mirrors. Skräck som jag älskar! Va ganska bra faktiskt. Sällan som skräckfilmer är bra, men den här fick klart godkänt!

I går kväll hjälpte M mig att byta däck. Behövdes verkligen nu när det börjar bli kallt.

Vilken skitdag!

Usch vilken hemsk dag! Har sålt dåligt (väldigt dåligt), det är dåligt väder och jag är suuuupertrött! Är det en höstdepresion det här? Nä nu vill jag bara gå hem och lägga mig och sova i några månader så kan man vakna när våren är här igen :)

Nu börjar det bli mörkt ute oxå...klockan är 16.43. Om några dagar kommer det att vara kolsvart när man går hem. inte konstigt att man känner sig nere...man får ju ingen sol på sig! Skulle kanske prova ljusterapi :P

Nej men usch vad jag klagar i dag då... Nej man ska se allt från den ljusa sidan! :S

Jag behöver semester!!!!!


Har hört

Att Folksam har gjort en ny undersökning och kommit fram till att kvinnor står för 75% av alla trafikolyckor, vilket jag tycker  är ganska högt med tanke på att ratten inte ens sitter på vår sida... :S

Snart helg...

...men det går sakta nu!
En tråkig och regning dag i dag. Skönt iaf att man har ett inomhusarbete :)

Denna vecka har det inte varit någon speciellt bra säljvecka. Men det är bara att ta nya tag nästa vecka...måste tillåta sig själv att vara dålig ibland med :)

Solig höstdag

Ganska skön dag i dag. Soler skiner, det är en massa fina färger ute och luften är frisk. Perfekt väder för en långpromenad :) Är bara en sak...är såååå långt kvar tills jag slutar och det ringer ingenting. Tiden står stilla...


Lite tidsfördriv :)

Bläddra igenom inkorgen för sms. Stanna vid var 10:e sms och skriv första meningen som svar på frågan. Kopierad av Anna.


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen?
Ja, jag kommer om fem minuter
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Ok nej, syns sen, puss
3. Vad är det första du säger när din kompis blir överkörd av en buss?
Ok, nej inget speciellt
4. Vilket sms blev du mest berörd över?
Ja
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Pussss, höstpussen har startat
6.Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Du glömde the Tage
7. vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Jag börjar 10 guldfisk :)
8. Vad vill du höra mest av allt?
Ja, förlåt vi kom nyss ut från affären :(
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Jag har redan sussat lite
10. Din romantiska replik?
Låter som ni har det bra, mina små cozingar
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Natti grodan

Det finns olja i receptionen

Ny vecka, nya utmaningar...
Just nu känns det som att helgen är extreeemt lång borta. Funderar mycket i dag, men kommer inte fram till något vettigt. Jag hoppas att det klarnar snart...

Helgen va skön och lung. Promenerade lite, träffade farmor och farfar och pappa. Pappa envisades om att tvätta min bil :) Så nu är Gulan jättefin och ren! Han är så söt. I dag på jobbet fick jag ett mail från receptionen om att det fanns olja som väntade på mig där. Sötnosen pappa hade åkt och köpt åt mig. Han hade kollat upp att det va lite lite servoolja i bilen :)

Brum brum :)


Godaste kladdkakan!!!

Framröstad som sveriges bästa kladdkaka 2006 :)

Du behöver:

100 g smör
2 ägg

3 dl socker

1,5 dl mjöl

4 msk kakao

1 tsk vaniljsocker

1/2 tsk salt

50 g mörk choklad (minst 60 % kakao)

Kokos till formen

Cirka 100 g Odense nougat




Gör så här:

1.Sätt ugnen på 175 grader.

2. Smöra en form med löstagbar kant och bröa den med kokos.

3. Smält smöret i en kastrull.

4. Vispa samman ägg och socker, det går bra med handvisp.

5. Vispa ner mjöl, kakao, vaniljsocker och salt.

6. Tillsätt det smälta smöret och vispa väl.

7. Krossa den mörka chokladen och blanda ner i smeten.

8. Häll all smet i formen och grädda 17-22 minuter beroende på din ugns effekt. För att vara säker på att få en kladdig konsistens bör du känna med en sticka redan efter 15 minuter. När smeten inte längre fastnar på stickan är kakan klar.

9. Ta ut kakan och låt svalna i cirka 5 minuter innan du hyvlar på ett ca 1 mm tjockt lager nougat. Nougaten smälter och när den har stelnat är kakan färdig att servera med vaniljglass eller vispgrädde.


Helg igen!

Gud så skönt det är när veckan går ganska snabbt. Har varit en helt ok vecka denna med på jobbet. Men nu är det helg. Synd att man ska vara så jäkla trött på fredagkvällarna bara... Den enda "vardagen" på hela veckan som man kan lägga sig och är trött redan kl 21... Så typiskt!
Men nu är det iaf lördagmorgon och jag är uppe tidigt. Klockan ringde 07.30 (och såklart var man pigg, när man för ovanlighetens skull KAN sova...) Micke skulle upp tidigt och åka till Östersund på tävling. Hoppas det går bra för honom.
Själv ska jag till farmor och farfar kl 11 och fika. Ska bli kul att träffa dom. Blir inte så ofta nu för tiden, fast dom bor här i stan numera. Det är synd. Sen ska jag handla lite baksaker och åka hem och baka en kladdkaka...mums!!! Har hittat världens godaste resept!!! I kväll blir det bara mysa och äta god mat. En perfekt lördagkväll med andra ord :)

Ska verkligen njuta av denna helg :)

En riktigt mysig helg

En regnig helg, men mysig! Lördagen åkte vi till Hudik och jag utnyttjade mitt presentkort som jag fick i julas av mickes familj. Blev ett gudhalsband med ett Hjärta på. Jättefint va det :) Vi hyrde 3 filmer. Utan spår, Iren Huss nya Guldkalven och Starship troopers 3. Bäst var Utan spår. Sen Irene Huss. Starship troopers va väl ok, men lite för mycket. I dag har vi tagit en tur i elljusspåret. Och nu håller vi på att göra middag. Blir porterstek och sen har jag gjort en kladdkaka till efterrätt. Mums!!!


Bra vecka!

Har fått ihop många "pinnar" denna vecka. Glad för det! Du med Mo!! Har vi hittat tillbaka??? Kan bara hoppas och hålla tummarna :)

RSS 2.0