Drömkåken!

Brorsan har verkligen gjort det denna gång! Har flyttat ett antal gånger under några år nu. Men nu är det slut säger han. Nu har de hittat sitt drömställe... Och visst är det vackert!! Inflyttningen skedde för 2 dagar sen.
Mamma och jag va och hälsade på när Linnéa fyllde 7 år :)
OBS: Sommarens sista dag...men vilken dag!

                          

Vila och film

Fick magsjuka ändå...natten va inte rolig kan jag lova :( Men nu känns det lite bättre iaf.

I kväll blir det en filmkväll. Moci och Anna är snälla som åker och hyra film åt mig. Har beställt 3 filmen: Min brors flickvän, Spiderwick och Awake.

Konstig blandning...men sån är jag :) Väntar nog med Awake till Micke kommer iaf :P

Gulan är hos tant

I kväll skulle Moci va bilvakt åt gulan. Gulan är ju inte så gammal, bara 9 år, så jag hoppas att tant Moci tar väl hand om honom. Några kartonger skulle det köras. Det klarar han nog :)

Vad är det?

Usch i morse när jag vaknade mådde jag illa som bara den. Vet inte vad det är med mig. Hoppas man inte har åkt på magsjuka eller nått. Brukar aldrig ha magsjuka, så jag tror inte det. Men jag hatar att bara må illa. Helt meningslöst. Har man feber så är det iaf kroppens försvar mot infektionen. Men att må illa är det värsta jag vet!. Sitter på jobbet iaf. Går ganska bra. Har ätit lite frukost...
I går kväll va det fest för hela kundtjänst på "våningen" i stan. Jättefint var det! God mat och underhållning. Kan nästan tro att man är bakis, men så är det inte. Åkte bil hem direkt efter middan kl 21, så jag drack inte en droppe. Missade tävlingen och underhållningen, men det gör inget.

En sista tanke

I kväll blir det en tidig kväll. Är trött och less. Finns iaf inget att kolla på på tv. Har just sett ett program om Britney. Om de två senaste åren...stackars kvinna. Snacka om att hon nådde botten alltså... Men det är väl så där man blir av miljontals dollar, hård träning, 2 barn på halsen, 2 dåliga äktenskap, för mycket sprit, några rehabiliteringsdagar och en rakaparat för mycket :S

God natt, sov gott

Förkylningshelvete!

Det bränner i halsen och näsan är igentäppt... Hoppas hoppas det blir en kortvarig förkylning! Orkar inte med detta... Inga pussar får man heller :(


Forsränning

I dag kl 16 när vi slutar åker vi med jobbet direkt till Vindeln. Ska stanna i 2 nätter. I morrn blir det forsränning på dagen och middag/fest på kvällen. Vi kommer sova i stugor. Ska bli väldigt skoj. Kommer hem på lördag så det ska bli skönt att ha en ledig dag hemma innan veckan börjar igen. Lördagkväll blir det kräftfest och söndag blir det 85-års firande... Mycket i helgen! Hur ska man orka?! Men men...man är ju ung :P


Hem från Norge

I dag kommer min hund hem från Norge. Där har han varit och fiskat med pappa-hund och betett sig som alla andra hundar gör när de far till utlandet. Ja, ni vet, spelat kort, drukit wiskey och varit på havet.
Efter jobbet i dag ska jag åka och hälsa på honom. Har inte setts på flera dagar och jag saknar min hårige vän :(
Några blöta pussar och en mysig kväll i soffan ser jag fram mot ;)

Ses snart! VOV!

Kl 10.09

Har tvättat och gått en promenad på 8 km... En bra start på fredagen :)

I helgen är det selånger marknad. Ska kanske dit en sväng i kväll...va ju några år sen nu. Man kanske hittar nått billigt som man egentligen inte behöver :S En karusell kan man ju iaf åka!

En kväll i stugan hos farmor o farfar

Härifrån har man många minnen sen man va liten... Så mysigt!

       

Only time will tell...

Ännu en dag med regn... Fast i morse var det mysigt att ligga kvar i sängen när Micke gick till jobbet. Höra hur det smattrar där ute. Inte så kul när man vaknar dock...vad ska mna hitta på en sån här dag? Tror jag tar och åker in till Hudik en sväng...

Bara 4 dagar kvar på semestern nu oxå...jaja, bara 1 år tills nästa sommar :( Men tiden brukar gå snabbt. Bara man kommer igenom sep, okt och nov så tar det fart. Sen runt jul kanske man kan vara ledig lite igen...längtar redan :) Tänk om det kunde bli lite bättre väder nu då de sista semesterdagarna så man får känna av sommaren lite igen...det vore underbart!

Bye!

Less på detta piss

Är det sommar fortfarande? För det känns som hösten har kommit... Bara regn regn och mer regn i sikte! Hela veckan ska det vara så här. Jovisst, solen kunde kika fram, men temperaturen hamnar inte på mer än 17 grader... Detta är ju depprimerande! Har lust att gå tillbaka till jobbet och spara min sista semestervecka till senare!! Grr!!! Jag vill sola och bada! De första 5 semesterdagarna va ju underbara! :( 


Kom i gång

Nu ska jag iväg och träna på jocks! Hade inte tränat på flera månader innan jag i torsdags va med killen och körde ett pass... Gud va skönt det va! Så nu ska jag börja igen. Man mår ju faktiskt bäst när man rör på sig. Så i dag blir det 30 min styrke och 30 min jogg/gå/crosstrainer.

Happy training!

Bilder från norrlandssemestern

       
   

Do-di-do-di

Nu har vi iaf kommit hem från vår norrlandssemester. Blev en härlig resa!

Resan började i Börtnan med fiske på en liten sjö, solning och avkoppling. Temperaturen låg på över 25 grader. Det va underbart! Blev inte så mycket fisk, men jag fick upp en liten öring iaf så det va skoj. Blev en och annan gädda oxå, men inte mycket att skryta med :)
God mat och en mjuk säng senare efter åkte vi till Östersund. Bodde på hotell mitt i stan, gick ut och åt sen blev det bio (The dark night). Dagen efter körde vi ett behövligt träningspass innan vi åkte och badade på storsjöbadet. På eftermiddagen lämnade vi Östersund. Åkte vidare norrut. Passerade Strömsund och Dorotea. Stannade för att äta i Arvidsjaur och hittade en mysig sjö någonstans i ingenstans där vi stannade en stund.
Norsjö var nästa anhalt. Klockan hade blivit ganska mycket och vi bestämde oss för att bo i tält en natt. Självklart valde vi den natt då det började regna. Tälten blev blött och kallt och det blev inte mycket till sömn...men men, det va en upplevelse det oxå :P
Pite Havsbad var nästa stop. Där hyrde vi en liten stuga då vi inte va så sugen på mer tältning :) Vädret va tyvärr inte speciellt bra, men det regnade iaf inte. I Piteå grillade vi och sen hade vi en utekväll på puben på campingen. Träffade roliga människor som bodde i närheten. Dagen efter blev det inte mycket gjort på dagen, men på kvällen åkte vi in till stan och gick ut och åt. Väldigt god 3-rätters middag!
Ny dag och nu bar det iväg hemmåt. Hade en 48-mils resa framför oss... Men tiden flög iväg och vi hade kommit till Skuleberget. Stannade till och bestämde oss för att gå ända upp till toppen. Hade inte på mig de bästa skorna för bergsklättring, men tillslut hade vi nått toppen. Jobbigt var det kan jag lova! På toppen fanns en linbana man kunde åka med ner, så det gjorde vi istället för att klättra hela vägen ner igen. Sen blev det en prommis tillbaka till bilen.
Så var man tillbaka i Sundsvall...och tro det eller ej, men här va allt som vanligt :)

MEN...semestern är inte slut än!!! :D
Bilder kommer!

(Vart tog det fina vädret vägen?)

RSS 2.0