Myspys

image93

På ikea

Och så bar det iväg på ikea en sväng...

Hade en massa saker jag ville köpa men när jag väl va där så hittade jag inget förutom ljus och ett fat :S Inte ens det jag hade tänkt mig. Men jag antar att det är meningen med ikea :)

Trevligt att träffa er var det!


-

image92

Dagens horoskop

TURimage90
Det mesta går din väg. Bara du bjuder till en smula kan detta bli en lyckosam dag.

HÄLSA
Du tycker dig ha gott om kraft och styrka just nu. Det är kankse därför du åtar dig mer än du ofta hinner med.

EKONOMI
Du kan bli sur när du inser att det du köpt i dag inte alls motsvarar dina förväntningar. Om du har tur går det att bryta.

ARBETE
En hastig förändring på arbetet rubbar kanske dina cirklar, men snart inser du hur mycket du kan utnyttja det inträffade.

KÄRLEK
I dag kan du tycka att du inte får någon bekräftelse från din partnet. Detta kan få ditt självförtroende att försämras och du kan bli osäker på om du räcker till.

RELATIONER
Det lönar sig inte att tjata på sina vänner. Du bör veta att manipulation inte är det bästa medlet om du ska få som du vill.

Dagens ros

Maria: Du luktar så gott!
Micke: Du med!
(micke sniffar med näsan)
Micke: Har du fisit?
Maria: Näe...


Tack för den :S

Tack för en rolig kväll tjejer!

image89

Så trött...

och ledsen...varför ska det vara så här?

Spring is coming!

Funderar lite på vad jag har att se fram mot framöver...
Nu till helgen ska jag och Micke åka till Umeå och hälsa på en kompis till honom och hans tjej. Sen fyller jag och Moci år om några veckor. Då blir det kanske en sammanslagen fest. Sen fyller image87Erika år och har ju precis köpt en ny lya så då blir det födelsedags/inflyttningsfest i ett. Ja, lite kul är det nog framöver :) Sen har vi ju en del småsaker vi kan mysa med oxå... Mammas julklapp tex:)
Sen hoppas man ju på att få stöka och fixa i en ny lägenhet oxå :)

And a happy ending it was...

Mysig helg! Tack vännen :)

Måndag igen...går inte så bra på jobbet numera. Har väl med hur man mår att göra antar jag. Känns skönt att dom har gjort om bonussystemet nu iaf. Gör man dåligt ifrån sig ena månaden så kan man fortfarande få bonus nästa månad. Förut var det ju 3 månader i taget. Kändes som för evigt!
I morrn ska Sara på intervju på if! Tänk va skoj om alla vi tre kunde jobba där...som har gått i samma klass och är kompisar :) Lycka till Sara!!! Jag håller tummarna vid 16.00!!

Hoping for a happy ending

Efter en jobbig och sömnlös vecka hoppas jag på en mysig och underbar helg...

Ännu en underbar video...och låt!


Underbar video!


Lördag

Inte riktigt lika sugen på att skriva här längre... Vet inte varför. Har varit så mycket på senaste tiden.

Ja, iaf så fick jag in min lilla försäkring som fattades, så tack till den som ringde in när jag hade slutat och ville ha min offert!

Nu fattas det bara en lägenhet då. Har denna tills den 31:a mars. Sen tänkte jag köpa mig en 1:a eller 2:a beroende på priset såklart. Har tittat på en 2:a i min trapp, lagt ett bud. Väntar på att mäklaren ska höra av sig nästa vecka. Hoppas på den...

I kväll har Anna 23-års fest. Ska troligtvis dit, fast jag är inte riktigt på festarhumör. Men jag skulle vilja att hon kom när jag fyllde år så... Men det blir nog jätteskoj! Har man inga förväntningar brukar det bli så...fast nu förväntar jag ju mig att det blir roligt därför så då kanske det blir tråkigt :S Äh, man ska inte tänka för mycket :P
Festen kommer bli skitrolig!!! Vet redan vad jag ska ha på mig isf, så det är skönt!

Nu ska jag ta och göra mig lite brunch!

Tillbaka igen...

image86En fråga:                        Musse är ju en mus, 
                                            Kalle är en akna och
                                            Pluto är en hund.
                                            Vad är långben för djur???

RSS 2.0