18 arbetsdagar till julledigheten!

Gud vad jag längtar nu alltså! Hösten har varit så lång och tråkig... Nu börjar det iaf blir lite snö och lite ljusare än de sista månaderna. Jag kommer att vara ledig ganska mycket i jul. Ledigheten blir i 2 perioder. Första blir från 20/12 - 28/12. andra blir 31/12 - 6/1. LÄNGTAR!!!!!

Julafton är redan planerad. Eller egentligen börjar julen med en uppesittarkväll hos mamma dagen före, sen på julafton åker jag till pappa vid 14-tiden. Äter och träffar lite släkt. Sen åker jag vidare till mamma vid 18-19-tiden och träffar lite mer släkt :)

Hoppas på att M vill hänga med mig för att sen åka till Börtnan på juldagen, men jag förstår ju att han vill träffa sin släkt på den stora familjedagen oxå...

Varför ska man behöva vara så splittrad numera? Tänk om alla kunde samlas i en enda stor julaftonsfest ist! kanske 40 pers :) Skulle vara grymy roligt! Stackars den som blir tvungen att stå för maten bara :)

Är du sugen, gubben?

Snart ska vi äta kyckling! Jag lovar! :) Men på ett villkor... att du ger mig frukost på sängen nån gång :) Do we have a deal?


Barn och hundvakt

I kväll blev man både barn och hundvakt. Linnéa, Ida och Mixi är här tills brorsan kommer hem från Stockholm. Mysigt att ha dom här. Är inte så ofta direkt :)
Nu ligger dom i min sägn och kollar på barnkanalen. Mixi springer runt och undrar vart alla tog vägen :P Faast hon är väldigt söt medans hon gör det :P

I dag är mobilen retro!

Ändrade tema på min mobil för första gången efter jag köpte den... Det ser ut som en helt ny mobil! Och temat ser väldigt 80-tals disco-aktig ut :)

Nu börjar det bli mörkt ute...klockan är 14.39, tragiskt! Snart är det mörkt när man går till jobbet, mörkt hela dagen och mörkt när man går hem! Kommer hamna i en deppresion snart!

Moci har ett par stövlar som är mina säger hon. Ett par blommiga...eller svarta med blommor på eller hur det var. Jag är så nyfiken hur dom ser ut, för jag har inte en blekaste aning!

I kväll ska jag till M efter jobbet. Blir först inhandling av en kyckling sen blir det ner i lergrytan med den :) Mums!!!

Träning i dag!

I dag ska jag efter jobbet gå och träna. Träna som jag inte har gjort på ett tag nu igen. Det kommer liksom i faser :)
Måste försöka få det att fastna denna gång!

Egentligen skulle jag inte gå ensam. Moci och Sara skulle följe med. Men lägligt nog så glömde Moci träningskläderna och Sara skulle hem och rasta jycken :P

Nu blir det spinning tillsammans på torsdag! Är ni med då rå?


6 veckor...

...kvar till julveckan! Herre gud va tiden går snabbt! Inte så långt kvar till sommaren nu :P
Blev svårare än vad jag trodde att ta ledigt i jul. Alla vill va ledigt samtidigt på gruppen, och det går ju inte. Men det ska bli skönt hur det än blir. Blir ju minst 1 vecka i streck iaf!

Holy darkness!

Nu är det mörkare än mörkast ute när man slutar jobba! Man ser knappt ljuset på hela dagen känns det som! Nog för att jag sitter vid fönstret, men vem vet hur det blir efter nyår då vi ska flytta en trappa upp. Då blir det nog ett bord i mitten av rummet :)

Nu efter jobbet ska jag, Moci och Anna gå och äta på Barista. Hungrig som ett djur! Hoppas dom har nått smarrigt där!

RSS 2.0