Min älskling borta 1 hel lång vecka :(

Nu har han åkt för att vinna vm i bänkpress :)
Blir borta 1 vecka och kommer att vara i Killeen, Texas med ca 86 000 invånade. Är skönt att han inte kommer vara i nån stor stad. Man blir ju lite orolig när han finns så långt borta. Kärring som man är :)

Men jag ska verkligen hålla tummarna att han vinner! Han är ju så duktig!! Skulle va roligt att ha en världsmästare som pojkvän :P

Kan man ta igen på sömnen?

Om man sover 5-6 timmar varje vardagsnatt och sen natten mot lördag sover man 12 timmar...har man då hämtat igen den sömn man förlorat de andra nätterna? Fungerar det, då är Micke återställd nu :)




Ny dag med härligt väder! 15 grader varmt än så länge.

 


Duscha i kallvatten? Nej tack!!

Då var det fredag. Skönt med helg! Blir ganska lungt. Ska tvätta och städa altan i morn tänkte jag så vi kan köpa nå fina utemöbler att mysa i till sommaren.

Nu ska Micke tillaga Entrecot...han är bortskämd! :)

Texas - Here he comes!

Hoppas du vinner!


(Texas (Enligt Google)

24 grader VARMT

Kan inte fatta att sommaren snart är här igen! Jag blir så glad! Underbar sambo, ny lägenhet, roligt nytt jobb och den bästa årstiden sååå nära! Kan det bli bättre?
När jag slutade jobbet i dag kollade jag på termometern innan jag åkte hem och den visade 24 grader, underbart!
Ibland måste man nog ta sig tid att stanna till lite och känna efter hur bra man har det :)

Busy busy weekend...

I går va vi 14 personer i vår lägenhet. Det gick bra, fast efter ett tag hade termometern stigit till 25 grader :S Micke fyllde 27. En stor pojke nu :)
Det blev smörgåstårta som vi gjort själv. En med lax och räkor och en med ost och skinka. Sen var det kladdkaka, glass, gräde, hallon, bullar och kakor. Va man mätt efteråt!? Nja...då åkte vi på McDonalds och köpte hamburgare. Nej då, sålkart va man proppmätt!!!! Usch, mådde nästan illa när jag skulle lägga mig.

I dag åker jag och Micke till Storhogna. Ska bo i lyx en natt, med bad, 3-rätters och kanske en massage. Ska bli jätteroligt! Ibland ska man skämmas bort lite oxå!

Nu vill jag börja blogga igen!

Ett helt år har gått! Tiden bara flygen iväg! Vad händer? 28 år... Ja, men lite har hänt nu. Lägenheten i Korsta är såld. Allt gick jättesmidigt. Nu har jag och Micke flyttat ihop i en lägenhet i Essvik. Egen ingång och stor altan. Nära till Naturen och ingen insyn. Micke öppnade dörren för nån vecka sen och där, bara 20 meter bort stod en söt bambi :).
I kväll är det grillpremiär. Fläskfilé i egen marinad...godare kan det nästan inte bli! Kan inte sitta ute ännu, men det känns att sommaren inte är långt borta nu!


RSS 2.0