Tacogratäng

2 dl lätt creme fraiche
1 förp philadelphia light
400 g köttfärs
1 förp tacokrydda (hot)
1/2 purjolök
1 liten grön paprika
1 liten röd paprika
1 förp riven ost (12%)
Svartpeppar


Gör så här:

Värm ugnen till 200 grader.
Blanda fraiche och philadelphia i en gratängform och bred ut ett jämt lager.
Stek köttfärsen och häll i kryddan.
Häll köttfärsen i formen.
Hacka purjo och paprika och lägg över köttfärsen.
Toppa med ost och svartpeppar.
Grädda i 20-30 min eller tills osten fått en gyllene färg.

Servera med en sallad och/eller tacochips!

Ät och njut!!!

SEMESTER!!!!

Kan inte fatta att jag är ledig i 3 långa härliga veckor!! Semestern har verkligen börjat helt underbart oxå, med strålande sol och en temperatur på 25-30 grader!! Lite varmt inne, men det är inte där man ska vara heller :)

I morrn åker vi i väg på en liten trip. Blev en dag senare än planerat, men vem bryr sig...det är ju semester nu :)

Helgen har varit rolig. I fredags va vi bara hemma, grillade och myste. I lördags åkte jag, Mike, Johan och Maria ut med båten. Lite vågigt, men när vi kom till stranden i Koffsan så var det superfint! Varmt i vattnet var det oxå så jag badade 2 gånger! Grillning och solning blev det oxå så klart :)
Lördagkvällen blev i festens tecken :) Mysigt att sitta i värmen och dricka iskall cider. Senare åkte vi in till Hudik där det var nån stadsfest. Gick inte in dock...


OBS! Kolla in killen med grillen :P


              

Uppmärksamhetstest


http://view.break.com/482030 - Watch more free videos

2 lååååånga dagar kvar

Nu både säljer jag dåligt och tiden känns som den står stilla. Räknar minutrarna som är kvar innan semestern börjar nu. Vi har iaf bestämt oss för att det blir en norrlandssemester. Senaste planeringen av resfärden blev: Börtnan, Östersund, Norsjö och sen Piteå. Blir tältning och kanske nån liten stugövernattning oxå :) Nu håller jag bara tummarna för bra väder!

Killen står i köket...

...och tillagar rösti, entrecote, bearnaisesås och stekta champinjoner med lök. Kan inte bli så mycket bättre än så här :)
Det är fredagkväll oxå...bästa timmarna på hela veckan! I morrn ska vi på 30-årsfest hos Vicky och Jimmy. Det ska bli skoj. Men nu ska jag bara äta, kolla på Rambo och mysa!!!

Divine


Snälla ring!

Nu är det verkligen dött här på jobbet... Ringer extremt lite, finns inget pappersarbete att ta tag i och jag räknar minuterna till semestern oxå... 7 arbetsdagar kvar efter denna. Känns som en evighet!
Vad vi ska göra på semestern är ännu inte bestämt. Pratade först om en norrlandssemester, sen pratade vi lite om gotland. Skulle va jättemysigt att åka till gotland. Sveriges utland. Fast en fin sommar i norrland är inte heller dåligt!


                          

Underbara Sex and the city!

Tror att väldigt många hade otroligt höga förväntningar på denna film då serien är så bra. Såg den på bio i kväll och kollar man vilket betyg den har fått på imdb så håller jag absolut inte med! Visst, serien ÄR bättre, men jag skulle nog ge den en 6,7 iaf! Brukar tycka att betygen som ges på den sidan stämmer, men i det här fallet är alla helt fel ute :)

             

Härliga Gotland!

Munkkällaren     Kneippbyn     Lummelundagrottan       Fårö     Medeltidsveckan    


           

RSS 2.0