Blond-Brunett-Blond??

I går va jag hos frissan. Blev mycket jobb med mitt stackars hår, men nu är jag ganska så ljus igen :)
Blev avfärgning, slingor och ny färg...billigt billigt :P
Blev ganska fint. Nu ska jag ha så här ett bra tag så får jag se vad jag vill till sommaren. Blond? Brunett? Nej, blir nog blond hädanefter...trivs bäst i det!

Till Åre med jobbet!

I dag efter jobbet åker vi till Åre. Ska bli skoj! Hela gruppen kommer bo i en stuga tillsammans. (Jag och Moci ska sova i dubbelsängen) Blir kanske ingen skidåkning för min och Mocis del. Men mys-pys, prommenader, 3-rätters, lite singstar och bad blir det nog :) Hemfärd på söndag...

Träning v 6

Måndag: Spinning
Tisdag: Yoga
Onsdag:
Torsdag:
Styrke + kondition
Fredag: Core + kontition
Lördag: Spinning
Söndag:


Blond-brunett :S

Måndagen den 16/2 blir jag ljushårig igen! Ska bli skönt faktiskt! Kanske inte ljusblond, men mycket ljusare än nu iaf! Har ju varit mörkbrun ett tag nu. Är så jobbigt bara när det växer ut ljust hår i hårbotten...ser ut som man är flintis om man inte färgar den var annan vecka...orkar inte mer helt enkelt :)

Nu var det lääääänge sen!!

Oj, det va över 1 månad sen jag skrev här nu! Innan jul och nyår... Mycket som har hänt :)

Julen va skön och mysig. Va ledig ganska mycket så man fick verkligen vila ut!. Nyår blev det fest hon M. Va 12 st totalt. Blev angling på dagen sen 3-rätters och fest på kvällen. Natten blev lång, satt och sjöng singstar ända till kl 06.00 :P Man mådde som man förtjäna dagen efter!

Mitt nyårslöfte nr 1 är i full gång! Har tränat 3-4 ggr i veckan ända sen nyår. Är verkligen skönt nu när man har kommit igång. nästan som ett begär numera :)
I går provade jag och Moci på yoga för första gången, det va skönt. ingen hård träning direkt, men skön avslappning , lite styrka, strech och mental träning. Kan nog behövas då och då det oxå.

Nyårslöfte 2 är oxå i full gång. Äta nyttigt, inge skräpmat och chips. Är väldigt skönt att känna att man är nyttig och inte trycker i sig en massa skit faktiskt! Hoppas det ger resultat på vågen snart oxå bara :)


RSS 2.0