Förgrömmade askmoln från Grimsvötn!

Tänk om vi inte skulle komma iväg på vår resa den 4 juni :( Jag hoppas verkligen inte att det händer! Kan bara hålla alla tummar vi har!


Sidsjön runt

En fika hos pappa sen tog vi en prommis runt Sidsjön. Härligt väder i dag! Termometern vidade 20 grader! Nu är inte sommaren långt borta! Om 10 dagar är det 1 juni! :)


Snark snark snark...

Så typiskt! Den morgonen jag får sova ut så går det inte för att man har en snarkande klump brevid sig...höll på slita av mig håret i morse! Vaknade kl 7...på en lördag! Nä nu måste vi åka till apoteket och köpa nån snarksprej till dig!

Micke ska bli morbror i december!

I går var det födelsedagsfest för Micke och Johanna. Det blev lasagne och cheescake till efterrätt. Gott! Fick också veta en liten nyhet :)


540 dollar

M vann precis en pokertunering. Va 180 spelare med och han vann! Han är duktig! Blev 3560 kr ...nu blir det shopping! :) Hmm...undra vad jag ska köpa... Nej, då, men på ikea ska vi i alla fall. Blir nog endast tråkiga, nödvändiga saker, typ toalettpapper.


Det är dags för freeedagsmyyys!

I kväll kommer M hem och i morn fyller han 28 år. Skönt att han äntligen fyller, är inge roligt de 2,5 månader per år som det är 2-siffrigt mellan oss :) Känner mig gammal!
Han kommer nog att vara trött eftersom jag fick ett sms i morse där han skrev att han hade varit uppe hela natten och festat med nån norrman och islänningar. Tydligen hade han haft roligt i alla fall. Nu blir det nog ännu en kväll där han somnar direkt när han kommer hem och sover i 16 timmar...

En regning dag och kollar jag på smhi så verkar det ska fortsätta ända fram till mitten av nästa vecka... Jajaja...lika bra när jag ändå inte kan promenera så bra!


Finns det inge McDonalds i Reykjavik?

Micke åkte till Island med jobbet i måndags. Samma dag som han kom fram fick jag ett sms där han undrade vart MacDonalds va... tydligen så finns det inte i Reykjavik. Stackars Micke fick ta en pizza istället :) Hur ska han överleva?!

I morn kommer du i alla fall hem! Det ska bli skönt! Man har liksom vant sig med dig som sambo nu.


Slingor?

Vågar man göra slingor själv? Färgade håret i går. Valde ljus guldblond...men det blev mer ljusbrunt tycker jag. Kanske lite slingor skulle göra underverk...hmm...får se om jag törs :)

Rast på jobbet

Seriöst, i går visade termometern här på jobbet 26 grader! Vet inte om det stämde, men det va kanonvarmt ute!

I dag är en bra dag...vet inte riktigt varför men jag är på toppenhunör! Ska jobba över i dag till 19.30 så det blir en lång dag, men det gör inget. Micke åkte till Island i dag och ska hålla föredrag...han är så duktig! Så nu blir man ensam hemma några dagar :( Ska passa på att rensa ur garderoben och tvätta.

Alcudia - Mallorca

Den 4 juni åker vi! Gud vad jag längtar! Jag, Micke, mamma, brorsan, Marthina och barnen åker till Mallorca och firar! Mamma fyller 60, brorsan 40, Marthina 40, jag 30, Linnéa 10...många som fyller jämt inom ett års tid. Ska bli såååå roligt! Sen, när vi kommer hem har vi hela sommaren och semester framför oss!


Who knew?

På min mobil kunde man visst göra bilder lite roliga...kolla bara hur Nasse blev! Om jag har lite att göra? Svar: JA! :)


En dag inomhus...då får man passa på!

I dag är det lördag och jag är ensam hemma. Lite tråkigt att jag inte kan röra mig så mycket eftersom jag har gjort mig illa... Skulle kunna betala för att få gå en långprommis i finvädret! Micke är hos Johan och bygger altan, han är duktig han. Men...då får man baka Grahamsbullar istället! :)
Luktar underbart gott här nu! Mmm...varma med bregott och ost! Kan det bli bättre?! Näe...tror faktiskt inte det ;)


RSS 2.0