Förresten...

Det va inte bara kronprinsessan som gifte sig igår. Min brorsa gifte sig oxå. På Arlanda. Sen åkte de till Turkiet dagen därpå. Hela familjen såklart. 1 vecka...all inclusive :)

Gud va härligt det skulle vara just nu!

Bio x 2

I veckan har vi ovanligt nog varit på bio 2 gånger. Först gick vi på A-Team i tisdags. Den va riktigt bra! Är ju som alla vet en ny version av en serie från början av 80-talet. Jag har sett serien tror jag, känner igen låten, men jag va nog för liten för att komma ihåg riktigt.
Sen i går kväll använde vi oss av julklappen vi fick av min brorsa. Stora biosupén. Middag på Mercat cross, sen bio och då blev det Prince of Persia. Den va oxå bra! Lite av en blandning mellan Mumien och Pirates of the Caribbian. Micke tyckte den va sådär...men han är ju lite kinkig när det kommer till filmer som jag tycker om :)

Simma och basta

Nu ska jag och Micke iväg och simma några längder. Det är härligt när man väl tar sig tid! Sist fick jag träningsvärk i triceps. Otränad kanske :) Blir nog lite bastning oxå.



Långpromenad i skogen

Nu har jag och Micke just varit ute på en promenad. Den blev lite längre än vi först hade tänkt för vi tappade bort oss lite :) Men det är skönt när man kommer hem. Två härliga timmar blev det!

Nu börjar planerna om midsommar. Funderar på att åka upp till farmor och farfars stuga och va där några dagar. Skulle vi bli några par skulle det va supermysigt! En äkta midsommar :)

Första härliga sommardagen!!!

I dag har det varit toppenväder vekligen! Inte jättevarmt, kanske 17 grader. Men otroligt fint! Gick ett varv runt Sidsjön i dag medans jag tvättade hos mamma.
I morn ska det oxå bli fint väder. Tror jag ska ta en till prommis då. Hoppas på att Micke vill hänga på. Men han ska nog jobba igen. Stackarn, han jobbar nästan vaje dag. I dag sova han 2 timmar när han kom hem. Hur orkar han? Kliver upp 4.45 vaje morgon och jobbar även helgerna + all träning. Hoppas vi kan få en skön semester iaf utan jobb. Bara avkoppling...
Nu är klockan 20.25. Solen skiner fortfarande. Ska kanske ta och kolla på en film...

Just ja! Vi har fått elen tillbaka!!! Kom igår kväll. Har aldrig varit så tacksam för lite el :) Nu är det 21 grader inomhus. Helt perfekt! (Som lägst va det 16,3...det va inte skönt)

Vänta vänta vänta...

Hur mycket tid i livet går egentligen åt till att vänta på nått?! Jag väntar alltid på nått och det känns som att jag inte riktigt kan njuta av det som är just nu. Jag längtar till helgen, till semestern, till elen kommer tillbaka :P Ja, nått finns alltid att längta till konstigt nog. Varför kan det inte vara perfekt just nu?

Värt att fundera på

Redan 3 juni!

Nu går tiden fort! Det är knappt man hunnit förstå att det är sommar! Fast det har väl med värmen att göra oxå. Sen är det ju ganska långt kvar till semestern oxå. 7 veckor för att vara exakt. Då sitter jag här med hela 4,5 veckors ledighet framför mig :)

Väntar fortfarande på att elen ska börja fungera igen. Som jag förstår nu så kommer det nog att ta minst 1 vecka till. Men det är väl bara att vänta och stå ut antar jag...vi vill ju som sagt bo kvar här.


Tack för dongeln!!!

Nu har det gått 1 vecka utan varmvatten, värme i elementen, tv eller internet. Vaknar på morgonen och det är 17 grader inomhus...då vill man bara krypa tillbaka under täcket kan jag lova!!

Som tur är kom Micke tillbaka från Texas igår och tog med den bästa dongeln i världen :) Lite värmde det upp stämningen. Men jag måste ju säga att det är förjävligt att det ska behöva vara så här! Grannarna har bestämt sig för att flytta nu. Men vi vill verkligen inte flytta igen! Vi vill ju bo här! Ja jag hoppas lösningen är nära...vet inte hur länge man står ut.

RSS 2.0