Instängd!

Usch för att vara hemma och inte må nå bra! Gick hem i onsdags för jag kände mig hängig. Sen fick jag feber och ont i mandlarna... Nu har jag suttit i denna lägenet i 2 1/2 dag... sover, tittar på film och degar... Meningslöst? Nja, man hinner ju tänka ganska mycket iaf :)

Micke jobbar och jobbar. I dag är han i Umeå och har hållt ett föredrag. Han är så duktig! Fattar inte hur han klarar av det. Att hålla föredrag inför en massa människor...det är det värsta jag vet!

Nä, nu vill jag må bra så man kan hitta på nått!

Hund eller skurmopp?!

Det är så kul när man söker på roliga djurbilder på google...man kan verkligen hitta vad som hellst! (Städtips: Blöt ner och låt springa runt i lägenheten, fläckfritt på en kvart)



Hösten är här!

Nu är det fredag! Härligt! Hösten är här, det känns verkligen i luften. Är ca 10-15 grader och kallare på mornarna. Man har iaf accepterat det nu känns det som. Man försöker ju hålla kvar sommaren så länge som möjligt, men tillslut går det inte...

Ska bli en fin helg enligt nyheterna. Soligt, men ganska kallt då såklart. Blir en lugn och skön helg. Förra blev det utgång med Moci. Det va skoj! Man måste ju passa på när man är ensam hemma :P

I morn ska jag hjälpa pappa att måla hans staket. Finns nog roligare saker man kan göra, men han har hjälpt mig med så mycket att jag verkligen vill hjälpa honom med nått oxå.

Nu ska vi snart se på Transformers 2 - Revenge of the fallen

RSS 2.0