Tandläkarskräck

Har inte lagat ett hål sen jag va 19. Den sista gången va extremt plågsam! Gjorde så jäkla ont så jag höll på svimma! Sen dess har jag haft tandläkarskräck! I går skulle jag laga mitt första hål på x antal år. Har varit nervös hur länge som hellst för jag har trott att det  skulle vara lika plågsamt som sist. Tänkte nästan ringa och boka om tiden. Men tänkte att det är ju lika bra att gå och få det gjort. Ju längre jag väntar ju ondare kommer det att göra... Så i går morse gick jag.
Min tandlakare är en ung tjej (säkert yngre än mig) med blont lockigt hår. Jättetrevlig och försiktig. Frågade om jag va nervös och jag förklarade hur jag kände. Hon sa att om jag kände att det gjorde det minsta ont skulle jag viffta med handen och då skulle hon sluta och ge mig mer bedövning. "Provborrade" lite och jag kände inte ett skvatt! Gjorde ju inte ett dugg ont! All denna oro, helt i onödan... Fast hellre det än att det ska vara tvärt om :)
Min tro på tandläkarna är nu återställd :)
Hoppas hon inte slutar bara...då kanske jag får nån sur gammal hagga som är bitter och gillar att plåga människor :S

Mo, ta dig samman och gå du med! Är inte alls farligt :)


The real thing :)

Här är den riktiga versionen av A PERFEKT DAY. Den som inte släpptes ut till allmänheten...

Just a CRAPPY day, DRINKING BOOZE in the park, And then later, when it gets dark, We go TO HELL.

Just a CRAPPY day, KILL animals in the zoo Then later, THE CAT, too, And then YOU.

Oh it's such a CRAPPY day, I'm SAD I spent it with you. Oh such a CRAPPY day, You just keep TORMENTING ME, You just keep TORMENTING ME.

Just a CRAPPY day, Problems NOT left alone, WE ARE LEFT on our own. IT IS HELL

Just a CRAPPY day, You made me KILL myself. I thought I was someone else, Someone BAD.

Oh it's such a CRAPPY day, I'm SAD I spent it with you. Oh such a CRAPPY day, You just keep TORMENTING ME, You just keep TORMENTING ME.

Jag är som en ör hyna!

Hur man kan säga ibland! Fast det är roligt hur hjärnan fungerar :) Ni förstår säkert...


Vårkänslor!

Nu börjar slasket...tråkit, men bra om sommarn ska komma. Nu är det iaf äntligen ljust ute när man går hem från jobbet. Och ljust när man ska dit :)
Semestern är fortfarande ca 5 månader bort, men men...den som väntar på nått gott!

Så söt han kan va!

I fredags va jag så stressad efter jobbet. Skulle gå och träna direkt, sen hem innan jag kunde åka till Mike... Kom inte fram förrän efter 20 på kvällen... Men...sötnosen stod och gjorde middag. Jättefint hade han gjort! Hel kyckling i gryta med en massa goda grönsaker instoppad i den. En sallad till och guacamoleröra till mig...mums!!! Sen hade han tänt ljus och köpt vin (vitt till mig och rött till honom). Nötter fanns det oxå till senare på kvällen :)

Tack älskling, det va fint gjort!

RSS 2.0