Do-di-do-di

Nu har vi iaf kommit hem från vår norrlandssemester. Blev en härlig resa!

Resan började i Börtnan med fiske på en liten sjö, solning och avkoppling. Temperaturen låg på över 25 grader. Det va underbart! Blev inte så mycket fisk, men jag fick upp en liten öring iaf så det va skoj. Blev en och annan gädda oxå, men inte mycket att skryta med :)
God mat och en mjuk säng senare efter åkte vi till Östersund. Bodde på hotell mitt i stan, gick ut och åt sen blev det bio (The dark night). Dagen efter körde vi ett behövligt träningspass innan vi åkte och badade på storsjöbadet. På eftermiddagen lämnade vi Östersund. Åkte vidare norrut. Passerade Strömsund och Dorotea. Stannade för att äta i Arvidsjaur och hittade en mysig sjö någonstans i ingenstans där vi stannade en stund.
Norsjö var nästa anhalt. Klockan hade blivit ganska mycket och vi bestämde oss för att bo i tält en natt. Självklart valde vi den natt då det började regna. Tälten blev blött och kallt och det blev inte mycket till sömn...men men, det va en upplevelse det oxå :P
Pite Havsbad var nästa stop. Där hyrde vi en liten stuga då vi inte va så sugen på mer tältning :) Vädret va tyvärr inte speciellt bra, men det regnade iaf inte. I Piteå grillade vi och sen hade vi en utekväll på puben på campingen. Träffade roliga människor som bodde i närheten. Dagen efter blev det inte mycket gjort på dagen, men på kvällen åkte vi in till stan och gick ut och åt. Väldigt god 3-rätters middag!
Ny dag och nu bar det iväg hemmåt. Hade en 48-mils resa framför oss... Men tiden flög iväg och vi hade kommit till Skuleberget. Stannade till och bestämde oss för att gå ända upp till toppen. Hade inte på mig de bästa skorna för bergsklättring, men tillslut hade vi nått toppen. Jobbigt var det kan jag lova! På toppen fanns en linbana man kunde åka med ner, så det gjorde vi istället för att klättra hela vägen ner igen. Sen blev det en prommis tillbaka till bilen.
Så var man tillbaka i Sundsvall...och tro det eller ej, men här va allt som vanligt :)

MEN...semestern är inte slut än!!! :D
Bilder kommer!

(Vart tog det fina vädret vägen?)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0