Ja, man ska vara snäll mot varandra...

Även när man bråkar och för tillfället hatar varandra (som vänner eller som par) ska man visa varandra respekt. Man vet ju att vänner blir man, men då ska inte allt vara skadat. Man ska umgås med folk som gör en glad, självklart! Men ibland så bråkar man...det gör alla. Vilka man umgås med är helt upp till en själv. Som Moci säger, man är vuxen nu och har möjlighet att välja helt själv vem man låter in på livet. Dom man älskar ska man ta hand om, göra allt för och välja sina bråk med. Dom som bara gör en ledsen ska man inte umgås med alls...

Man har väldigt få människor som står en riktigt nära. Som känner en för den man är och som älskar en på grund av att man är som man är. Dom människorna är det bästa man har. Dom ska man vara extra rädd om!

Vad säger ni? "Vårdar" ni era viktigaste relationer? Väljer ni era bråk och hur många människor har ni egentligen i era liv som ni hellst skulle slippa för att må bra?

Kommentarer
Postat av: Maria

det där med att bråka med människor man egentliegn inte vill bråka med kan nog på något sätt vara nyttigt också. Visst det är jätte jobbigt men i slutet får man se om vänskapen/kärlekn står pall för bråk. Hm. Ha en bra dag ;)

2007-11-19 @ 14:18:24
URL: http://mariaholgersson.blogg.se
Postat av: Anonym

gör det:) skriv till oss om vad du vill ha för tips så hjälper vi dig mer än gärna!

2007-11-19 @ 14:19:06
URL: http://julskoj.blogg.se
Postat av: kristina kittelsen

hahahaha du är för söt. Min innersta dröm bo på landet med en jätte kristen kille och typ aldrig träffa kompisar, haha lite tvek ;)

2007-11-19 @ 15:19:32
URL: http://guldbarn.blogg.se/
Postat av: Tina

Nu har du blivit utmanad, se min blogg =)

2007-11-20 @ 18:33:53
URL: http://tinaz.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0